Indiespel är extremt populärt just nu, tack vare en mängd titlar som t.ex. Minecraft, Super Meat Boy, World of Goo, Cave Story och många många fler. Inte nog med att många av dessa spel vågar vara annorlunda utan de har ofta väldigt minnesvärd musik.

Indiespelet Dustforce ligger i den kategorin och är du nyfiken på hur det låter kan du glädjas över att musiken nu finns att lyssna på via Bandcamp och för den som väljer att köpa albumet följer det med tre extra låtar. Musiken hittar du här och den är helt klart värd att ge en chans om man är trött på den vardagliga radiopopen.

Är du sugen på mer än musiken finns Dustforce att köpa via Steam och varför skulle man inte passa på att göra det när spelet handlar om akrobatiska vaktmästare? Fast det kanske bara är vi som blir lockade av så udda koncept.