Dom flesta fighting-fansen väntar ivrigt på det kommande Street Fighter X Tekken, det kommande fighting spelet som blandar två av världens mest älskade fightingspelsserier. Spelet har release i Mars men sedan Capcom och Namco avslöjade spelet har vi fått ta del av massa cool information, media och karaktärsavslöjanden, även achievments för spelet avslöjades. ( Spoiler varning)

I ett uttalande gjort av Capcom angående Xbox 360 Achievements, avslöjade företaget att det verkligen är synd då deras original planer inte gick igenom. Vad kan detta röra sig om undrar du? Jo från början var det nämligen tänkt att Capcom skulle inkludera Master Chief från Halo och Marcus Fenix från Gears of War i Xbox 360 versionen av spelet men tyvärr gick det inte som företaget hade hoppats och planerat så dom planerna skrotades. Hur stor besvikelse är inte det?

PlayStation 3 versionen av Street Fighter X Tekken kommer innehålla dom exklusiva karaktärerna: Cole McGrath från inFamous och Sony’s Japanska maskotar Toro and Kuro. Men Xbox 360 blir som skrivet helt utan exklusiva karaktärer

Kuro och Toro (Sony’s Japanska maskotar)

”In terms of characters we wish we could have put in the game, Master Chief or Marcus Fenix from Gears of War would have been really cool, but it was just really difficult,”

sa producenten Yoshinori Ono.

Enligt Ono ska Capcom ha diskuterat möjligheterna kring exklusiva karaktärer till Xbox 360 verisonen med Microsoft men kunde inte bestämma rätt karaktärer pga tajming och andra saker han fortsatte med:

 ”it’s something we wish could have happened. It’s just too bad, basically.”

Hur känner du som gamer? Trist eller har du redan siktat in dig på Playstation 3-versionen och kunde inte bry dig mindre?