Sergeant James Heller, huvudpersonen i Prototype 2 må ha en lite väl stereotypisk hämndsaga framför sig, men det hindrar oss inte från att vara intresserade av de små godsakerna som följer med specialversionen av spelet.

Förutom spelets box-art har Activision även gått ut med de saker som tillkommer för att locka oss att köpa den limiterade utgåvan. Helt nöjd med innehållet skulle jag däremot inte påstå att jag är. Förutom spelet får man med en kod som låser upp specialkraften ”Flesh Cleaver”, en specialavatar och en ”bakom kulisserna”-dvd.

Jag kan ärligt säga att jag älskade Prototype och ser fram emot uppföljaren, men denna limiterade utgåva intresserar inte mig. När jag köper en dyrare specialversion finns det tre saker jag är ute efter och mins en måste finnas. Spelets soundtrack, en art book eller en fin liten figur (läs leksak) för att jag ska vara intresserad. Är det bara jag som tänker så, eller finns det andra saker ni hellre vill se för att ni ska köpa en limiterad utgåva?