Enligt en ny listad produktserie på sidan BigBadToyStore.com, kommer varje figur från kommande Mass Effect 3 innehålla in game DLC till Xbox 360 och Pc versionen av spelet.

BioWare, kort efter att leksakerna listades på sidan gick ut och bekräftade detta och sa att varje figur har sin egna DLC som ska höja och ge mer kött åt multiplayer delen av spelet.

Den officiella produkt beskrivningen finner du nedan:

Bonus Downloadable Game Content: Each figure includes an in-pack card giving you access to downloadable in-game bonus content. Each figure contains different in-game content, exclusive to North American released product. Collect all 8 for the full experience!

BioWare förklarade närmare att det är är väldigt olika vad innehållet av leksakerna ger spelaren, det kan vara allt från ett kraftigare vapen till nya karaktärer, men kan även innehålla ”boost stats för karaktärerna ingame och vapen modifikationer som gör vapnerna kraftigare till din multiaplayer squad”