Blizzards kommande MMO, som än så länge enbart benämns Project Titan, är fortfarande dolt i mysterium när det gäller i princip all information runt själva spelet. Nu har dock en på gott och på ont intressant detalj uppdagats genom Blizzards officiella jobbansökningssida; de söker en producent med fokus på varumärkesutveckling…

Bland punkterna i arbetsbeskrivningen, som kan hittas här, är det ett ansvarsområde som står ut lite extra:

”[att] arbeta med större konsumentvarumärken för att underlätta produktplacering och licensiering som förhöjer spelupplevelsen i Blizzard Entertainments next-gen MMOs värld.”

Blizzard har generellt god smak och ganska bra känsla för sina spelare, så troligtvis lär vi inte se massa Coca Cola-rustningar och Snickers-svärd, men att öppna dörrarna för den här sortens marknadsföring känns som ett farligt val oavsett.

Bland den enda information som getts ut angående det kommande spelet är att det kommer vara en från tidigare serier helt fristående produkt i en helt ny värld. Folk som försöker något ljust i den här nyheten har redan spekulerat att detta kan vara en ledtråd till att MMOt kommer utspelas i en någorlunda nutida miljö, vilket låter rimligt, men ingenting är ändå säkert.