Sony Computer Entertainment London Studio kommer att utannonsera Syphon Filter 4 nästa månad vilket planeras ha release till denna jul, rapporterar den brittiska speltidningen PLAY.

”As far as our spies tell us, Syphon Filter 4 will be announced and released during 2012 – they’re not often wrong either. Developed by SCE London Studio (once thought to be Sony Bend), it will see a return to the world of shooting, espionage and Gabe Logan’s superb name,” writes the magazine.

Syphon Filter 4 avslöjades av misstag i maj föra året via en snabb borttagen röstning på den Amerikanska Playstation bloggen. Beskriven som en fortsättning på titeln Logan’s Shadow till PSP lovar spelet att ”revultionera” stealth genren tack vare en ny spelmotor.

PLAY tror också att Sony kommer utannonsera: God of War IV och GTA 5 under Februari månad..

”Sony Santa Monica’s call for an online dev to join its ranks has many thinking the inevitable God of War IV will include online play,” writes the magazine. ”We could stop and ask why, but then we could also ask there’s another game when GOW III was meant to be Kratos’s last outing. We’re not complaining though.”

Vad tror du? Hoppas du på dessa titlar? vi minns gamla Syphon Filter med en gnutta kärlek i våra hjärtan