Det må än så länge vara utan något officiellt uttalande från Capcom, men bevisen verkar starka. Nyligen så läcktes foton av en poster från återförsäljaren GameStop som visar inte bara speltiteln och vilka konsoler spelet kommer släppas till, utan även släppdatumet!

Lite foton och information angående det kommande spelet blev inskickat till IGN, och de är övertygade om att både Chris Redfield och Leon Kennedy kommer dyka upp som spelbara karaktärer i Resident Evil 6, även om det inte givits lika starkt bevis för detta än. Vad vi från postern nog kan förlita oss på är dock att spelet kommer släppas den 20:e november i år, och att det kommer till både Xbox 360 och Playstation 3. Även till PC men den versionen kommer senare.

Vi misstänker att denna titeln och dess release skulle varit ett av de möjliga avslöjanden som skulle ske under livesändningen av Capcoms Resident Evil Anniversary-Party , men nu är den överraskningen avslöjad av en aspirerande spelpressfotograf.

En trailer från Capcom har även dykt upp, och den bjuder vi på nedan, och du kan även gå in på sidan no hope left

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/residentevil6antrailer.mp4[/pro-player]