Denna vecka kommer Uncharted 3 få nytt DLC i form av multiplayer kartor.

Naughty Dog har utanonserat att Uncharted 3 kommer få fyra stycken mltiplayer kartor i veckan. Kartorna kommer vara förnyade versioner från Uncharted 2 och bestå av följande:

  • Cave
  • Fort
  • Lost City
  • Sanctary

De förnyade versionerna kommer inehålla textur, partikel samt väder förbättringar. Priset kommer troligen hamna runt €7.99/£6.49. De som prenumererar på ”Uncharted 3 season pass” kommer få materialet gratis. Det avslöjades även att framtida DLC planeras och Eric Monacelli ”Community strategiest” på Naughty Dog sa följande:

”Besides the fun new maps you’ll be playing on today, we wanted to tell you about some future hits of DLC. We have three new character skins packs coming at you next. The Rogues Pack 1 and Rogues Pack 2 will let you play as some of the major thugs and minor characters from UNCHARTED 3. Donut Pack 1 will giant-size some of your favourite UNCHARTED 3 heroes and villains.”

Är ni exalterade över dessa nyheter? låt oss veta genom kommentarer nedan.