Deadlight från Tequila Works är på väg till Xbox Live Arvade.

Indie-studion Tequila Works har utannonserat att de har signerat en överenskommelse för att släppa sin första titel, Deadlight, exklusivt på Xbox Live Arcade under sommaren 2012.

Utvecklaren beskriver det som ett filmiskt pusselplattformsspel som utspelar sig i en apokalyptisk värld utan orsak till existens. Spelet betraktar dig medan du försöker överleva att korsa den amerikanska västkusten.

”Att vara publicerade av Microsoft Studios, en av världens största utgivare, är en sann belöning för alla i teamet har jobbat hårt,” säger Raúl Rubio, VD och creative director på Tequila Works. ”Tillfället att få jobba med first-party-utgivaren Microsoft Studios är dröm som blivit uppfylld, och som visar deras engagemang i talangen hos små indie-studios.”

Tequila Works grundades september 2009 och består av industriveteraner som har jobbat på titlar som bland annat Commandos och Motorstorm-serien, Castlevania: Lords of Shadow, Diablo III, Heavy Rain och Overlord II.

Deadlight är planerat att släppas på Xbox Live Arcade under sommaren 2012.

Källa