Det må vara skönt att sitta hemma i soffan och slöspela framför en tv, men ibland vill man vara lite social. Många gånger räcker det med en extra vän eller tre i soffan, men ibland räcker inte ens det. För den sociala gamern som vill möta fler likasinnade kommer snart ett ypperligt tillfälle.

Gamer Meetup är en mässa som går av stapeln för första gången den 18-19 februari 2012 i fryshuset i Stockholm. Mässan är riktad till hardcore-gamers som vill ta sitt TV-spelsintresse till en högre nivå men även folk som bara är nyfikna på Sveriges växande TV-spelsscen.

Som besökare kommer du kunna delta och följa flera stora mästerskap, snacka med tv-spelsföreningar från hela landet eller hänga i vår japanska arkadhall.
-SuperMotaro

Låter inte helt fel om man frågar oss. Huvudarrangör till mässan är SuperMotaro AB och bor man i Stockholmsområdet eller i närheten och har något intresse av spel bör man definitivt ta sig en titt. Vi kommer självfallet att vara där och vill du passa på att hälsa på antingen oss eller någon annan spelentusiast ska du definitivt komma dit.