Ett fyrspelar-demo för EAs kommande ny-släpp av det väldigt omtyckta Syndicate-fanchisen utlovas senare under månaden. Demot innehåller en av de nio kooperativa uppdrag som finns i fullversionen av spelet. Uppdragen berättar en historia om ett nyuppståndande Syndicate, Wulf Western. Som agenter av Wulf Western ska spelare dominera sina rivaler – Cayman Global, Aspari och Eurocorp – genom att erhålla teknologi och headhunta deras chefstjänstemän.

I Western Europe-uppdraget måste spelare gå tillsammans i lag och infiltrera Cayman Global och lönmörda Colonel Enrico Gabron, stjäla hans ritningar för teknologi och tvinga hans folk tillbaka över Atlanten.

Det kooperativa Syndicate-demot kommer att finnas tillgängligt världen över under en begränsad tid på Xbox Live och PlayStation Network.

Syndicate släpps 24:e februari för Xbox 360, PlayStation 3 och PC.

Källa