Tidigare under dagen flöt ett rykte upp om att THQ skulle lägga ner. THQ har nu gått ut och kommenterat ryktet.

”THQ har inte ställt in sin line-up för 2012, och har inte gjort några bestämmelser kring det planerat MMO:et. Som en del av den pågående genomgången av vår affärsverksamhet har vi gjort beslut för att försäkra om att företaget strategiskt adresserar de mest attraktiva marknaderna. Som vi tidigare utannonserade har vi dramatiskt förminskat vårt engagemang till barnspelssektorn vilket leder till ett avsevärt mer fokuserat schema över släpp. Vår kalender för 2012 och framåt är fokuserat på högkvalitativa kärnspel och fortsätter att bygga vår digitala plattform och affärsverksamhet. Vi är ivriga för får pipeline av digitala och högkvalitativa innehåll tillsammans med vår relation med några av de bästa talangerna i industrin. Vidare är vi förtjusta med den fantastiska prestationsförmåga hos Saints Row: The Third, som för under en period i Nordamerika tredubblade i genomslagsförsäljning från Saints Row 2. Därutöver, WWE 12s globala genomslagsförsäljning steg med nästan 40% år-till-år för samma säljperiod för färre plattformar. Enligt NPD, under December 2011, var THQ den femte utgivaren totalt, #4 tredjepart, som rapporterade att genomslagsförsäljningen stigit över 18% i en marknad som vara nere med nästan 6%. Och snart kommande har vi två stora titlar under första halvåret som inkluderar UFC Undisputed 3 och Darksiders 2.”

Källa / Källa