En av de nya funktionerna hos Nintendo 3DS är Street Pass, en funktion som låter konsolen kommunicera och utbyta information med andra spelare som man går förbi på stan. För tillfället är användandet av den här teknologin rätt begränsad, men Resident Evil: Revelations örsöker erbjuda större motivation att ha din 3DS i sovläge då det låter spelare låsa upp nya uppdrag och vapenuppgraderingar från andra ägare av spelet.

Dessa bonusar kommer i form av ”parachute drops” och dyker upp i spelarens inventarium. Väl öppnad får spelaren reda på vilken typ av belöning de har fått, antingen ett nytt föremål att användas in game, extra fiender att strida mot i spelets RAID mode, eller nya uppdrag som ger extra belöningar när de klaras av. Vapenuppgraderingarna är definitivt något som verkar vara de häftigaste bonusarna däremot, som ger intressanta perks när de används på spelets tillgängliga vapen.

Du kan läsa alla detaljer om Street Pass-funktionaliteten på Capcoms officiella blogg.

Källa