BioWare undersöker prestandaproblem som många upplever. Användare får tips hur de kan lösa problem med dålig bilduppdatering.

BioWare har svarat på användare som har varit frustrerade med de problem som funnits hos Star Wars: The Old Republic sen släppet.

Efter flera trådar som relaterar till rasande bilduppdatering svarade community-representanten ”Arrthen” i det officiella forumet:

”Vårt utvecklingsteam och produktionsteam har undersökt det här problemet och vi vill tacka alla som har postat konstruktivt i den här tråden. Vi har tillhandahållit utvecklingsteamet med en bas för utredningen på problemet med dålig bilduppdatering, och med er hjälp har de identifierat och är i processen att lösa problemet.”

Studion utlovade en detaljerad blogg som kommer att förklara förslagna lösningar på problemen som många användare har. Framtill dess att problemen är lösta bes användare att stänga av applikationer i bakgrunden, dra ner grafikinställningarna, ändra inställningar att gynna prestanda vid användandet av tredjepartsprogram för hantering av grafik, stänga av ”bloom” i grafikinställningarna i MMO-spelet, stänga av skuggor och ställa in shaders på lägsta samt uppdatera drivrutiner.

Star Wars: The Old Republic släpptes 20:e december och vi kanske får se en Mac-version snart.

Källa