I en hård värld där bara ett svenskt spelmedie kan vara bäst ger sig även CtrlAltElite in i leken. Andra medier som kommer delta är bl.a Powergamer.se, Press2play, Gamereactor, FZ med flera.

DICE kommer även att medverka med sitt egna lag. Battlefield 3 Team deathmatch 5 VS 5 kommer spelas om titeln: Sveriges bästa Battlefield 3-medie!

CtrlAltElites lag är hemligt och Studio 23 vägrar säga mycket mer än olika krigsläten, grymtande och ett och annat skrik. Vi lyckades få ut lite information ur honom iaf, samt att han lovat att uppdatera oss imorgon (Onsdag) med mer information.

Jag tror vi har en relativt stor chans att ta hem det här, Vårt lag är inte vilka spelare som helst och jag har noga handplockat dom genom deras speciella färdigheter och skills ingame. Detta är inte några noobs och även om det är en rolig sak är vi helt inställda på att vinna! Vi har hårdtränat sex timmar om dagen och kommer fortsätta göra så tills Fredag!

Han lade även till:

Och självklart kommer det filmas, fotas och….wait for it…… LIVESTREAMAS! på vår WEBB-Tv på plats! Vi kommer ha ett specialprogram för detta och ni kommer få ta del av det live hos oss! Missa INTE det!!!