Det är starka färger, skum musik och hjältar utan armar och ben. Rayman bryter återigen trenden med muskulösa space marines och ger oss ett plattformsäventyr som fokuserar på grunderna. Räcker det för att övertyga oss om att detta co-op äventyr är värt att hoppa igenom eller ska man svänga åt sidan och helt enkelt skutta förbi?

En andra åsikt:

Rayman Origins är ett fantastiskt vackert, humoristiskt och roligt spel att spela, det är simpelt men ändå svårt, lätt att plocka upp men svårt att lägga ned. Tillsammans med vän blir det förstås ännu roligare. Rayman lånar friskt från andra plattforms titlar men gör det på ett bra och fungerande sätt. Ett spel som håller länge 8/10 -Studio23

Rayman Origins

9

Grafik

9

Ljud

9

Spelbarhet

8

Hållbarhet

8

Plus

  • Rayman är i sitt rätta element
  • Alla får vara med!