Det är två anhalter kvar för konsertturnén GAMERS X-MAS; Göteborg den 29/11 och Västerås den 30/11. Här på CtrlAltElite har vi sex stycken fribiljetter som du har chans att vinna. Läs mer för att få reda på hur du kan deltaga i tävlingen!

Musikerna bakom föreställningen, Level Up!, är verkligen drivna till att sprida både jul- och spelglädje till så många som möjligt, så därför har de gett oss de här biljetterna att vidarebefoga till våra läsare. Om du ännu inte vet något om föreställningen eller inte är säker på om du vill gå eller ej kan du bli övertygad här, och mer specifik information finns på föreställningens officiella sida. Fribiljetterna vi lottar ut kan användas antingen i Göteborg eller Västerås – det är upp till dig.

För att vara med och tävla behöver du vara registrerad här på sidan (om du ännu inte är det fixas det lätt här) och sen behöver du bara svara på denna frågan:

Vilken av dessa konserter har David Westerlund hållt i?
A. Final Fantasy Distant Worlds
B. Castlevania the Consert
C. Legends

Skicka svaret på frågan, ditt användarnamn och vilken stad du vill se showen i till tavling@ctrlaltelite.se och skriv GAMERS X-MAS i ämnesraden.
Se till att ditt riktiga namn står med i mailet, då biljetten kommer måste bokas i ditt namn.
Vi vill ha ditt svar senast klockan 15:00 på fredag (25/11/11)

Vinnarna kommer dras bland de rätta svaren på fredag, och ni som har vunnit kommer få en bekräftelse på detta då.