Det har nu gått två år sedan vi senast fick smyga runt som nattens riddare och världens bästa detektiv Batman. Rocksteady blev hyllade för sitt spel Batman: Arkham Asylum och förväntningarna på uppföljaren blev nästintill astronomiska.

Är Arkham City mer av samma eller en förfinad och välpolerad uppföljare värdig av titeln: Batman? Det ska vi ta reda på nedan!

 

En andra åsikt:

Arkham City är världens vidrigaste plats. Gotham Citys värsta skurkar, psykopater och kriminella genier är samlade på ett ställe. Ett ställe perfekt för mörkrets riddare att städa upp. Det är alltid farligt att längta efter spel, speciellt ett licensspel. Men Rocksteady visade igen vart skåpet ska stå och levererade ett fantastiskt bra spel. Alla förväntningar som fanns besannades. Det finns så mycket att hitta, utforska och samla att vi inte behöver göra något mer fram till sommaren 2012. Hade det inte vart för den lite bångstyriga kameran hade Batman: Arkham City fått full pott. 9/10 – Nordstedt

Batman: Arkham City

9

Grafik

10

Ljud

10

Spelbarhet

9

Hållbarhet

8