Forza Motorsport 3 tillhör ett av dom spelen jag verkligen ville spela mer av och tyckte om, men inte fann tiden att spela klart. Det fanns hundratals timmar att sitta och pilla och leka med bilar, vinna race och spela igenom career mode till toppen av racing djungeln. Nu två år senare har Turn 10 verkligen haft tid att finslipa sitt koncept från sin föregångare, frågan vi ställer oss är: blir det ett lyckat sådant och kunde vi redan under Gamescom ana storspel eller blir det en frontalkrock i 320km/h? Svaret finner ni nedan i vår senaste videorecension av Forza Motorsport 4

Glöm inte att kommentera! Vi vill självfallet veta om ni gillar videorecensionerna och vill se fler av dom.

 

Release: 2011-10-14

Genre: Racing

Antal Spelare: 1-16

Finns till: Xbox 360

Spelet har PEGI-märkningen:

 3_black