Spelinformation

  • Testad plattform: Xbox 360
  • Utvecklare: Project Aces
  • Utgivare: Bandai Namco Entertainment
  • Genre: Stridsflygs simulator
  • Antal spelare: 1 Offline
  • Finns till: Nintendo 3DS | PlayStation 3 | Windows | Xbox 360
  • Släpps: 2011-10-14

 

 
Ace Combat är en spelserie som funnits sedan 1992 då det kom ut till Playstation 1. Trogna Sony fick vi inte se många Ace Combat spel lämna Playstation 1 och 2 med undantaget Gameboy. Men 2007 kom Ace Combat: Fires of Liberation exklusivt till Xbox 360 och sedan dess har det vart ganska tyst. Nu är Ace Combat tillbaka. Frågan vi ställer oss: Är det så nyskapande som det utlovats och är det fortfarande en spelserie att räkna med? Ta er en titt på Videorecensionen och ge oss din åsikt om recensionen, Ace Combat som spelserie eller varför inte berätta om den gången du hoppade från taket med papp flygplansvingar och trodde du kunde flyga?

Ace Combat: Assault Horizon

9

Grafik

9

Ljud

9

Spelbarhet

9

Hållbarhet

8

Plus

  • Otroligt fartfylld action
  • Känslan av att flyga

Minus

  • Saknar ett par saker från tidigare del