Idag 19:00 kör (AWGL) After Work Gaming League livestream igång. After Work Gaming League (AWGL) är ett ideellt initiativ ämnat till att främja e-sport och välgörenheter. CtrlAltElite och Druidz E-Sport är med och sponsrar och självklart kan du höra FilipHDBrodd” kommentera matcherna live!

Starcraft II turneringen med Start den 28:e September och 6 veckor framåt med slutdatum 6:e November där finalen spelas på plats Kungliga Myntet, Hantverkargatan 5 Stockholm. Du kan se matcherna ikväll live hos oss med HDBrodd som kommentator!

Prispotten ligger på 20 000 SEK

Vinstpotten går oavkortat till en SFI godkänd välgörenhet som väljs utav det vinnande laget.

Omgång 1 (19:00 – 20:30)

Spotify VS Electronic Arts/ Stream 1 (Lusse3)
Caperio VS King/ Stream 2 (HDBrodd)

Omgång 2 (20:30 – 22:00)

Ving VS Telia/ Stream 1 (Lusse3)
Cimbitech VS Wec360/ Stream 2 (HDBrodd)

Spelschema

Registrerade lag som kommer att delta: