Call of Duty: Black Ops har knappt hunnit kallna i våra hem innan vi börjar göra oss redo för nästa del. Återigen ska vi återvända till den moderna krigsföringen, men frågan många ställer sig är om denna titel faktiskt innehåller någonting nytt?

Att enspelarkampanjen kommer vara actionfylld med stora explosioner och kulregn tvekar vi inte en sekund på, men under den spelstund vi fick låg all fokus på Special Ops. För den som missat detta är det ett sorts survival läge där spelarna möter vågor av fiender och kort och gott försöker klara sig så länge som möjligt. Den bana vi fick testa utspelade sig i Paris och av någon oförklarlig anledning verkade varenda invånare där vara väldigt arga på oss då de använde allt de hade för att skjuta ner eller på annat vis döda oss.

Special Ops spelas främst tillsammans med ett par goda vänner och när man samarbetar för att samla ihop tillräckligt med poäng för att köpa uppgraderingar till sina vapen och täcker de olika gångarna som fienden kan tänkas komma ifrån, ja det ser helt enkelt ut som ett spelläge med en hel del potential. Om Special Ops håller lika länge som zombie-läget i Black Ops återstår att se men när demonstrationen till slut avslutades med hjälp utav vildsinta hundar kändes det som en bra idé att gå åt sidan och få en liten pratstund med Michael Condrey.

Det är en stund kvar innan vi får gå ut i krig igen, men tills dess kan vi slakta lite mer zombies i Black Ops. Det finns trots allt några kvar som hasar sig fram på kvällarna.