Fjärde och sista DLC-paketet till Call of Duty: Black Ops har nu anlänt. Denna gång innehåller det 5 st zombie-banor, där tre av dem är remakes från tidigare spel. Gillar du alltså inte zombie-läget är detta inget för dig då det inte erbjuder några vanliga multiplayerbanor.

Call of Duty: Black Ops

Nacht der untoten

Remake på zombie-banan från World at War. Som zombie-banor vanligtvis är börjar det lugn, väldigt lugnt, och sen ökar kaoset! Tufft att vapnen från dom senare kartorna går att nyttja och kartan känns igen som den gamla klassiker den är! Lika svår och minst lika rolig som originalet.

Call of Duty: Black Ops

Verrückt

Klassisk bana från World at War som är rolig och actionfylld med tillgång till elektriska fällor för att döda zombies – Bra att ha när kaoset blir för mycket.

Call of Duty: Black Ops

Shi No Numa

Vi befinner plötsligt oss i djungeln, med djungel-zombies! Här finns ingen plats för Tarzan eller Jane. Däremot får vi för första gången bekanta oss med Richtofen, Takeo, Dempsey och Nikolai som under kommande banor tar med oss på en färd genom tiden och olika pussel.

Call of Duty: Black Ops

Der Riese

Väldigt trång och klaustrofobisk. snålt med vapen i början, mycket action och många vägar att ta. Väldigt lätt att gå vilse och bland zombies är detta inget man vill göra. Teleporters och annat skoj finner vi på denna karta.

Call of Duty: Black Ops

Moon

Läskig och klaustrofobiskt rymdäventyr som väcker minnen från TV-serien Månbas Alpha. Mycket roligt att man tar namn från ens XBL-kompisar och sätter på en ”boss”-fiende. Nu får man chansen att skjuta dem man hatar mest! Kombinera zombie-kaos med låg gravitation och spelet blir genast mycket svårare än man kan tro. Många gånger och det gäller att hålla sig i skinnet så att man inte går vilse. Ett tips, köp hagelbrakaren och se zombies flyga. Mycket underhållande!

Sammanfattningsvis är alltså detta ett DLC-paket med endast banor för zombie-läget som är utvecklat för 4 spelare i ett kooperativt läge. Jag rekommenderar inte att man köper detta för att spela själv, det är alldeles för svårt. Det blir fort extremt svårt och väldigt klurigt på grund av den ständigt ökande svårighetsgraden och det taktiska tänkandet som krävs för att komma vidare på banorna. Gillar man zombie-läget och har helt missat de tidigare spelen så är detta ett perfekt tillfälle, eftersom man får de ursprungliga banorna (och en ny). Från karta tre och framåt har dessa även en skön koppling till varandra, vilket helt klart ökar spelvärdet. Mycket humor har bakats in i och ens karaktär kommer alltid med roliga kommentarer.

Call of Duty: Black Ops Rezurrection DLC

7

Grafik

7

Ljud

7

Spelbarhet

7

Hållbarhet

7