Hos SEGA fick tre av oss möjligheten att provspela Renegade Ops. Det märks tydligt att spelet är gjort med co-op i fokus när vi raskt kastar oss in i det snabba  fordonsbaserade top-view actionspelet som är baserat på Just Cause 2-motorn.

När det gäller fordon så ska det finnas både bilar och helikoptrar men vi fick bara pröva på det förstnämnda. Varje fordonskategori har även ett visst antal olika fordon och de fyra bilarna vi fick prova på hade alla olika egenskaper. Den skillnaden som märktes var deras specialvapen som bland annat bestod av EMP, sköld och Airstrike. Under spelets gång kan fordonen uppgraderas och exakt vad det handlar om känner vi för tillfället inte till.

De mellansekvenser som förde storyn vidare var väldigt inspirerade av serietidningar och vi tyckte alla att den grafiska stilen var väldigt snygg och ett trevligt inslag i spelet. Storyn verkar intressant dock så var spelets huvudsakliga mål ganska klart, spräng så mycket du kan utan att du hinner bli det först. När en fiende sprängs får du ett visst antal poäng och diverse vapen eller hälsa. Du kan även få poäng genom att råka snurra runt lite för mycket när du flyger från en ramp. När jag skulle utforska stunt-poängen vidare resulterade det dock i att jag flög ner för ett stup och fick vänta några sekunder på att respawnas.

Spelet har lokal co-op för två spelare där det växlar till splitscreen när spelarna börjar röra sig för långt ifrån varandra. Online-läget stödjer fyra spelare och det känns som just detta är det utvecklarna hade i fokus när de gjorde det. Kontrollerna var lätta att sätta sig in i där du styr fordonet med den vänstra spaken och skjuter med den högra.

Riktigt kul spel enligt oss alla som fick hands-on. Spelet kommer att släppas på XBLA och PSN.