Då var det NCSofts tur att visa vad de går för, Under deras presskonferens visade de bland annat upp en nytt spelbart Guild Wars 2-demo som verkar mycket lovande med flera nya raser, yrken,vattnet områden, PvP möjlighet samt flera nya och spännande aspekter av spelet.

NCSoft presenterade även deras stora hemlighet:  det handlar om ett helt nytt MMO spel som kommer släppas nämligen :Wildstar ska erbjuda episka höga äventyr, där spelarna gör sina spår som Utforskare, soldater, forskare eller Nybyggare på en mystisk planet i utkanten av den kända rymden. NCsoft säger att WildStars kommer att locka in spelarna i en djup värld med innehåll, utmaningar och belöningar. Beroende på en kombination av ras, klass och vägen kommer WildStar ge spelarna oändliga överraskningar, mini-quests och utmaningar.

”We are focused on delighting players by delivering fun, immersive experiences that rival traditional forms of entertainment throug personal expression,  best-in-class gameplay mechanics, and social engagement.”