Under vårat besök i SEGA’s bås så fick vi chansen att testa på att spela Anarchy Reigns. För er som inte vet så är spelet en hybrid mellan fighter och brawl-spel baserat på flera kända karaktärer från SEGA’s repertoar. Vi spelade en free-for-all med 4 spelare, kontrollerna var enkla där L2-knappen på Playstationkontrollen drog fram karaktärens signaturvapen och de andra knapparna sköte standardattack, block, grepp och hopp.

Från vad både jag och studio23 fick chansen att testa på så var spelet inte väldigt imponerande med ganska så tråkig grafisk design. Banan som vi fick chansen att spela på kan bara ha varit ett dåligt val men banan var helt enkelt väldigt liten och saknade mycket detaljer.

Kontrollerna lämnade mycket att önska på grund av deras simplicitet. Det kändes som att alla karaktärerna spelades på samma sätt och mängden av moves tillgängliga var så få att det hela kändes som en buttonmasher i slutändan.

Givet Platinum games’s historia så har de flera spel med väldigt bra kontroller i dem, vad vi testade idag var långt ifrån imponerande men mycket arbete finns kvar att göra så den slutgiltiga produkten kan vara markant annorlunda.

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/anarchyrg.mp4[/pro-player]