Vår orädde ledare och tillika chefredaktör, David Meyer Trap kommer tillsammans med Daniel Matros, CM på DICE/EA, gästa en podcast för Somalian Hunger Relief tillsammans med bl.a. Don’t Revive Me Bro. Podcasten kommer att livesändas på FirstPersonSaviors.org och då det hela är ett internationellt event kommer språket de använder vara engelska.

Följer ni CtrlAltElite känner ni antagligen redan till det event som just nu är i full gång. Där den enorma Battlefield-communitien enas för att göra skillnad och hjälpa de krisdrabbade i Somalia. Hittills har det hela dragit in över 5000 dollar, en siffra som vi hoppas kommer fortsätta att stiga. Mer information om eventet finns i våra tidigare inlägg samt på FirstPersonSaviors.org.

Var med och spela, samt donera, för en bra sak. Dels hjälper du de som har det svårt och samtidigt hjälper du till att visa att vi gamers kan göra skillnad i världen. Podcasten kommer att starta mellan 03:30 och 04:00, kanske inte de mest bekväma tiderna, men nu är vi en del av något stort så vi får dra vårt strå till stacken och offra några timmars sömn.