Battlefieldbloggen fullkomligen översvämmas av folk som vill veta mer angående möjligheten att testa både alphan och betan till Battlefield 3. Det har varit så mycket att de valt att göra en enklare Q&A för att svara på de vanligaste frågorna. Vi har valt att översätta denna för er som känner sig lite rostiga på det engelska språket.

Hur får jag tillgång möjlighet att testa Alpha-builden?
Detta är en väldigt teknikfokuserad testperiod där den huvudsakliga anledningen är att göra ett flertal serverrelaterade tester i förberedelse för spelets release. Detta kräver ett visst antal spelare online för att vi ska kunna försäkra oss om att den slutgiltiga upplevelsen är så rolig och smidig som möjligt.

Är detta betan som man fick tillgång till genom köpet av Medal of Honor: Limited Edition?
Nej, detta är ett alpha-test, vilket betyder att mjukvaran ännu inte har kommit in i beta stadiet. Den öppna betan kommer starta i September. Datumet för när Medal of Honor: Limited Edition spelarna får tillgång till betan kommer att utannonseras vid ett senare tillfälle.

Kan jag vara med i Battlefield 3 stängda alpha test?
Du kan endast få tillgång till alphan om du blir inbjuden till den. Om du vill ha en chans att bli tillkallad bör du prenumerera på vårt nyhetsbrev och se till att din veteran status är uppdaterad. Vi kommer inte att ge ut nycklar till alphan genom någon social nätverksplattform.

Nyligen gick det ut ett Medal of Honor: Limited Edition Beta nyhetsbrev till användarna. Vad innebar det?
Det nyhetsbrevet  bekräftade att du har tillgång till betan som startar i September. Det är däremot inget biljett eller kod inkluderad i nyhetsbrevet. Om du inte har fått nyhetsbrevet, se till att uppdatera din EA profil för att få dessa skickade till dig. Har du inte fått nyhetsbrevet men äger ett exemplar av Medal of Honor: Limited Edition är du godkänd för att medverka i den öppna betan. Detta gäller dock inte begagnade exemplar av Medal of Honor: Limited Edition.

 

Har ni ytterligare frågor går det alltid att slänga frågor på DICE Community Manager via twitter.
Passa gärna på att visa er uppskattning för Battlefield 3 både på facebook och twitter om ni inte redan har gjort det.
www.twitter.com/battlefield
www.facebook.com/battlefield