Ok, vi erkänner. Vi har fortfarande inga riktiga läsarbrev. Ännu en gång har vi tagit frågeställningar som ni har sökt på för att hamna på Ctrlaltelite.se. Men det är fortfarande frågor som ni har ställt, och uppenbarligen har ni varit här och kollat efter svar. Då redaktionen består av en oerhört sympatisk grupp människor skulle vi aldrig kunna låta era undringar gå obemärkta förbi.

Här presenterar vi frågeställningar ni läsare har sökt på för att hamna hos oss och försöker svara på dem så gott vi kan:

 

Hur hyr man Mount and blade with fire and sword?

Det går tyvärr inte att hyra. Steam har däremot en sommar-rea på utvalda titlar fram till den 10:e juli och senast jag kollade så kostade spelet €3,75 vilket är ungefär lika dyrt som att hyra en film.

 

Varför lämnade f0rest fnatic?

F0rest ville lira med sin vän RobbaN efter att Fnatic delade på sig. Han hade också haft problem mot SK när de möttes vilket gjorde det intressant att få lira med dem istället för mot dem.

 

Vilken level ska man vara för att uppgradera buggatti in TDU2?

Jag kommer inte ihåg exakt vilken level det är som gäller men stället var svårt att hitta iaf. Här finns en video som visar vilken tune-shop du ska åka till. När du kommer fram får du reda på vilken level du ska vara för att kunna uppgradera din Bugatti Veyron.

 

Hur blir man bra på FIFA11?

Träna träna träna. Spela så mycket online du kan, datorn erbjuder inget varierat motstånd. Lär dig använda alla funktioner i spelet, som när du ska finta, hur du ska finta, när du ska rusa ut med målvakten etc… Men framför allt, försök hitta spelets goldspot. Nästan alla EA’s sportspel har speciella ställen man ska skjuta från för att det ska vara störst chans att bli mål.

 

Hur startar man F.3.A.R på xbox 360?

Svår fråga, ingen aning… Läs Ficklampas recension, det kanske står där…

 

När kommer tredje DLC-paket till MW: Black Ops på PC?

Det tredje DLC-paketet ”Annihilation” är än så länge xbox-exklusivt. Det kommer till PC men under rubriken, ”coming soon”.

 

När släpps FIFA 12?

30:e September.


Hur får man vattenmounts i WOW på lvl 80?

Man questar i vasjh’ir och enligt säkra källor så får man den rätt snabbt.

 

Hur låser jag upp kläder i APB?

Gör uppdrag åt dina kontakter så låser du upp nya kläder när du levlar upp kontakterna. Vissa låser upp bilar, vissa låser upp modifikationer, och vissa låser upp kläder. Du måste gå till social district för att kunna sätta på dig dina nya kläder.

 

Var utspelar sig GTA 5?

Det är inte ännu avslöjat, men om vi antar att GTA-serien följer samma mönster som det gjort sedan det första spelet släpptes så är det med all säkerhet i Vice City.

 

Hur skapar jag en egen server på mountain and blade with fire and sword?

Några utav oss på redaktionen försökte oss på detta cirkusnummer men fick knappt någon rätsida på det. En av oss kunde hosta hur lätt som helst medan det var en gåta för den andre. Vårat tips är att kolla nätverksinställningarna, öppna portar som spelet använder och sätta din ”NAT” i routern på ”open”. Hur du gör det med just din router får du googla på. Skriv in routerns namn, ”NAT” och ”open” och se om du hittar något.

 

Är BF3 dåligt på konsol?

Det ska det inte vara. DICE har själva sagt att PS3-versionen utav spelet kommer vara väldigt snarlik PC-versionen. Däremot nämnde de inget om 360’n. Vi får hoppas att 360-versionen är lika bra som PS3-versionen.

 

Finns bad company 2 på playstation store?

Nej, inte ännu i alla fall.