Då var det dags ännu en gång för ett DLC-paket för Activisions storsäljare Call of Duty: Black OPS. Annihilation är titeln denna gång, och som vanligt är det 4 vanliga multiplayerbanor och en för zombieläget.

Det känns tydligt att Activision har tagit till sig kritik, ryckt sig i kragen och levererat det hittills bästa DLC-paketet för Black Ops. Banorna är roliga och snygga, med fartfylld action blandat med kaos och lugn.

Zombieläget har även fått sig en uppsving! Mycket tempo och en skön kartdesign, samt episka oneliners gör det kaotiska kooperativa spelläget skoj igen!

Zombieläget:
Det är mycket upphettat tempo och det går mycket snabbare än senaste zombiekartorna och man känner sig lätt överrumplad väldigt fort. De nya vapnen är coola och fällorna runt om på banan är också coola, bland annat vassa pålar som snabbt sticker upp ur marken. Mycket vatten och instängda gångar får man möta här och vi gillar det! Klaustrofobiskt och fräscht.

Hangar 18:

Cool karta med sköna hörn och balla prylar som till exempel en utomjording på ett operationsbord och SR-71 Blackbird som man kan gå upp på. Experiment finns utspridda på kartan och här finns det plats för bra taktiska möjligheter. Lagom storlek på kartan för antalet spelare och stundtals blir det koncentrerad action blandat med hide and seek.

Hazard:

OH MY GOD A RAINBOW! Skoj karta som utspelar sig på en golfbana med vackra slott, sprinklers som kastar vattendroppar på skärmen och stora ytor. Fantastisk utsikt över havet och golfklubbens range. Bra ställen för den som gillar att leka prickskytt!

Drive-In:

Vi finner oss förvirrade på en klassisk amerikansk drive-in-biograf. En film spelas på den stora vita duken medan vi skjuter på allt och alla. Många strategiska sniper positioner finns utsatta runt om på kartan. Vi finner gamla övergivna arkadspel vars titlar har samma namn som banorna från DLC-paketen, en kul idé som uppskattas.

Silo:

Missiler flyger upp, det är svinkallt. Snabb och direkt action med sällsynta inslag av totalt kaos och lugn. Banan påminner om tidigare kartor, men samtidigt bidrar med nytt och roligt.

Slutsats: Detta är det bästa DLC-paketet hittills till Black Ops, det märks att Activision har lyssnat på sina fans och skapat något som funkar. Tidigare paket har varit lite skakiga stundtals men nu är pricken över i:et, hammaren på spiken och handen i handsken. Banorna har skön variation, allt från närstrid till medelstora sniperbanor. Vi kommer på oss själva ibland med att stå och glo på omgivningen och de sköna detaljerna än att slåss mot motståndarna. Självklart ser vår Kill/Death-ratio helt förjävlig ut på grund av detta… Men vi har roligt ändå!

Call of Duty: Black Ops DLC: Annihilation

8

Grafik

8

Ljud

7

Spelbarhet

8

Hållbarhet

8