CtrlAltElite presenterar E3 Live coverage med E3 Special med Momentum gänget
Vi kommer bjuda er på underhållning och diskutera årets E3 mässa med alla spel, konsoler och what not. Nedan finner du schemat för hur sändningarna kommer se ut

Måndag 6:te

15:00 – 17:00 CtrlAltElite startar Sändningen med tillbakablickar på föra årets E3.

17:30 – 18:30
Försnack
inför kvällens Konferenser.

18:30 – 20:00
Microsoft
startar sin presskonferens och vi livestreamar och kommenterar.

21:30 – 23:00
EA
startar sin presskonferens och vi livestreamar och kommenterar.

23:30 – 00:30
Ubisoft
startar sin presskonferens och vi livestreamar och kommenterar.

02:00 – 03:30
Sony
startar sin presskonferens och vi livestreamar och kommenterar.

Tisdag: 7:nde
18:00 – 20:00 Nintendo startar sin presskonferens och vi livestreamar och kommenterar.

[flowplayer src=’events/The Gang2011.mp4′ width=611 height=503]

 

Så vilka är vi då? Nedan följer en kort presentation av vi fyra som kommer sitta i studion och bjuda er på underhållning med gäster


Andreas ”Shades” Westman är utbildad ljudtekniker och trumlärare. Han har spelat musik i hela sitt liv och om han inte höll på med E-sport skulle det vara musik som han hade som yrke. Om dagarna jobbar han som manager för Druidz och som Projekt ledare för spelarenan i Jönköping. Andreas Westman har under flera år jobbat med E-sportsfrågor och sätt att lyfta sporten i Sverige. Han är även den andra hälften i Momentum-podcasten och driver projektet: Spelarena.


Kee ”Elvis” Ahnström har spelat spel sedan commondores begynnelse.Spel som än i dag är favoriter är Fullthrottle och steel sky . Han ägnar stor del av sin tid i min atelje där han håller på med spelkonst och resten av tiden så kliver han gärna in i fallouts förstörda värld och drar runt några timmar. Nu ska det bli jävligt kul att följa årets E3 i live studion tillsammans med er tittare.

Per “The insider” Hultman är 22 år gammal och har sina rötter i Småland. Kommer direkt som
nyutexaminerad nätverkstekniker från Tekniska Högskolan i Jönköping. Spelinntreserad sen många år tillbaka, har spelat datorspel sen 6 års åldern och har ett stort intresse av branschen och hur den utvecklas.


David ”Studio23” Meyer har spelat TV-spel så länge han kan minnas. Till favoritgenren är RPG’s på top, allra helst japanska sådana. Final Fantasy VI kommer alltid vara bättre än VII. Mest spelade spel är Battlefield 2 som han lagt 1200timmar på (han kan inte bestämma sig om han är stolt eller ej). Han är även chef för CtrlAltElite och ses ofta framför kameran med mikrofon i hand på olika events