Nja… nästan i alla fall. Många trillar in på vår sida genom sökmotorer, och bakom kulisserna så kan vi se vilka söktermer som oftast har använts. De flesta använder sig utav söktermer, medan vissa söker på fullständiga frågor.

En sökmotor kan ju inte svara på en fråga på ett mänskligt vis, men det kan vi! Så nu listar vi de vanligaste fullständiga frågorna som ni har sökt på för att hitta hit, och så svarar vi på dem.

___________________________________

När kommer PSN tillbaka? (frågan finns i minst 20 olika varianter)
Nu heter det: ”i veckan”. Men innan det så skulle PSN ha varit uppe i helgen, förra helgen, förrförra veckan och 2 dagar efter kraschen. Man får nästan plocka fram kristallkulan för att få svar på den frågan.
EDIT: Nu heter det 31:a maj.


Hur många karaktärer kan man välja att spela som i Lego pirates of the Caribbean?
Det ser ut att bli 27 st, så inte riktigt samma karaktärsfest som i Lego: Star Wars.

Hur får man trupper på Mount and Blade with Fire and Sword?
Man får ta och tralla iväg till ett ”mercenary camp”. De ligger oftast i mitten utav en klans område. När du senare i spelet jobbar för en klan så får du trupper genom klanens ledare.

Hur mycket kostar Call of Duty Escalation DLC map pack?
1200 Microsoft Points dvs 135,60:-

När kommer Lego Pirates of Caribbean ut?
Lego Jack Sparrow och resten av gänget intar din konsol den 13 Maj dvs om 2 dagar

Hur får man Kenshi i Mortal Kombat?
Det undrar vi också, men såvitt vi vet är han inte med i spelet. Men vem vet, kanske dyker han upp som DLC karaktär inom en kort framtid.

Varför heter AIK Solna på FIFA?
Vissa lag låter inte EA köpa tillstånd att använda deras namn och logga. Oftast beror det på att laget i fråga tycker att deras logga är värd mer än vad EA vill betala. Ibland slutar det med att EA, som är under tidspress och inte har tid att förhandla, döper om dem till t ex Solna för att de inte kommer överens.

Vart görs Lego?
Inte riktigt en spelfråga men OK då… Riktigt Lego designas i Danmark av företaget ”Lego Group”. Deras enda produkt är Lego. Legot skapas sedan i deras egna fabriker i Danmark, Ungern eller Mexiko beroende på vart i världen det för tillfället behövs lego. Coola Legofakta: Det har skapats cirka 400 miljarder Legobitar genom historien. Idag skapas det cirka 20 miljarder Legobitar per år, men man kan också säga 600 bitar per sekund. Ifall alla jordens Legobitar skulle delas upp på våra 6 miljarder jordbor, så skulle alla få cirka 62 bitar var.

Hur får man gubbar på Star Wars III The Clone Wars? (Vi antar att sökaren menar LEGO: Star Wars)
Spela storyn så kommer gubbarna automatiskt. Vissa gubbar måste du köpa för Lego-cash. De gubbarna kan du med tiden hitta strövandes omkring på olika ställen i skeppet. Glöm inte att kolla motståndarskeppet på andra sidan rymden. Jag hittade det inte förens jag nästan klarat hela spelet. Ta ett skepp i din hangar och flyg tvärs över rymden så ska du kunna landa i fiendeskeppet på andra sidan. Man kan även fuska genom att skriva in koder (Men det gör bara Studio23 vad vi vet)

Hur sover man i Minecraft?
Du måste ha en säng för att kunna sova. När du klickar på sängen så somnar du, och du hoppar fram i tiden till nästa morgon. Din respawn är dessutom ändrad till din säng, så det är där du kommer starta igen när du dör. Här visas en guide på hur du bygger en säng.

Hur startar man James Bond Bloodstone?
vi är ganska säkra på att du tar spelet, sätter in i konsolen du äger och trycker på power knappen. Följt utav start game?

När släpps Resident Evil: Operation Raccoon City?
I höst och vi ”vågar” gissa på Oktober-November månad men vi vet mer efter E3 och/eller Gamescom

När kommer psp3 igång?
Förlåt jag förstod inte frågan vart ville du åka ifrån?…… skämt åsido antagligen tänker du på Playstation network som förkortas ”PSNoch Sonys internet tjänst för att spela online ska komma upp igen den 31Maj

Hur långt är ff13?
Svårt att beskriva med ord, men jättejättelångt. Testa det så fattar du.

 

Mest för att det är kul så listar vi några utav våra favoritsöktermer också, fast de inte är frågor.

– sociala förhållanden Belgien

– jag älskar dinosaurier
(Det gör vi också, även om Hamstern är störst fan)

– vem säljer kverneland i Finland