Den första Mars är datumet då Druidz Managment flyttar till sitt nya kontor i Science Park lokalerna i Jönköping, så från och med det datumet har vi ett ställe att kalla ”vårt eget”.

Druidz HQ will kommer ha en Chill hörna, ett utställnings område med Xboxar och datorer att använda. Vi har även ett konferens rum. Mer bilder kommer upp så fort vi  flyttat in.

I slutet på 2010 flyttade vi in i ett litet kontor i Jönköpings Kulturhus, tyvärr var det ett flertal saker som saknades där för att vi skulle känna oss riktigt hemma. Detta gjorde att vi bestämde oss för att flytta. Det första och enda alternativet var Science Park i Jönköping där Druidz kände sig hemma direkt (kärlek vid första ögonkastet) Med en avslappnande belysning och mycket plats kunde det inte bli bättre. Druidz är även en del av Spelarenan som är ett nystartat projekt och en grymt bra nystart på 2011.

/ Andreas ”Shades” Westman – GM Team Druidz and ProjectManager SpelArena

Druidz har redan nu påbörjat arbetet med att ta in den digitala kulturen till en ljusare framtid och först ut är tjejgaming kvällar som Rebecka ”Nerdphilia” Broström håller i. Och vi kanske inte behöver förklara med: NO BOYS ALLOWED!

Nästa event blir Sportlovskupen för 8st av Jönköpings fritidsgårdar. Fotbollsspelet Fifa 11 är spelet som är utvalt, men du kan även prova på många fler utav EA’s titlar som: the sims,Need for speed Hot Pursuit, och många fler.

Vi håller er uppdaterade.