[ L ] blir [ XXL ], Idag kan vi glatt berätta om  tillskott och guldkorn i Druidz ,några gammla men även flera nya namn!

Först upp finner vi Robin ”Cyclop” Ljungentorp med hans Halo Reach lag  ”IKEA”. Robin tävlade tillsammans med Johan ”Rivoz” Emanuelsson’s Halo 3 lag på i36 i England, idag är han tillbaka med sin egna line up – Vi önskar lycka till!

Robin ”Cyclop” Ljungentorp
Hasse ”Waze” Åkesson
Marcus ”Marcus” Mellin
Eyobb ”Teyobb” Tesfa

Vi har länge väntat på den rätta stunden att ta in ett Call of Duty Black Ops lag. Många har ansökt och flera har vart av intresse, det har varit svårt att välja det bästa laget, men vi bestämde oss till slut för ett helt Svenskt lag och det blev: team Infidel.

Calle ”Applet” Apelqvist
Robin ”Disse” Olsson
Victor ”Vilsmyr” Vilsmyr
Daniel ”Chigge 1” Lidén
Mathias ”Chigge 2” Lidén