Vi här på redaktionen har blickat tillbaka på spelåret som gått, funderat, röstat…
Här är vår lista över dom spel som vi, CtrlAltElite, anser vara:

Årets Spel:

Mass Effect 2!


En Episk rymdsaga som klarar mer än väl att stå på sina egna ben, men med två riktigt feta DLC,n tog Mass Effect 2 våra hjärtan med storm. Trots tidig release på året har inget spel toppat denna diamant


Och här följer resten av vad vår röstning gav för resultat!

Årets PC- spel:

Starcraft II

Årets Playstation3- spel:

3D Dot Game Heroes

Detta charmiga spel tog Playtation3 nästan under radarn, det är som dom gamla Zelda spelen, innehållande en massa humor för dom som förstår sig på den. Dessutom overkligt stora svärd som fyller hela skärmen. Detta är INGET spel man får missa!

Årets Xbox 360 spel:

Mass Effect 2

”Studio23 har spelat igenom det på Insanity, tagit alla achievements . Han höll på att tappa förståndet helt under spelets gång och hotade hela redaktionen med sina biotic krafter om vi inte tog med detta spel som årets Xbox 360 spel (Men chefen hade rätt)”

Årets Nintendo Wii- spel:

Super Mario Galaxy 2

”Det första Mario Galaxy var underbart med fantastisk musik, kontroll och myspys grafik. Nummer två gav oss en kär återkomst i form av Yoshi och vi grät en tår av lycka! Mario vi älskar dig fortfarande!”

Årets Nintendo DS- spel:

Dragon Quest IX

Årets PSP-spel:

Kingdom Hearts; Birth by sleep

Årets Android/Iphone:

Game Dev Story

”Jens, Hamstern m.flera har spenderat antal timmar på denna spel simulator som förutom är riktigt skoj även framkallat en hel del skratt här på redaktionen..”

Årets DLC :

Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker

”Liara är i chock när hon ser Shepard! Vi är i chock när vi ser Shadow broker! När vi klarade DLc,n var vi tvinga att nypa oss i armar och kinder för att sedan spela igenom det igen bara för att se om det var på riktigt”

Årets Multiplayerspel:

Halo Reach

Årets RPG:

Mass Effect 2

”Nästan hela redaktionen har spelat Mass Effect 2. Utan att ge uttryck till missnöje var det inge tvivel om att Mass Effect 2 tog hem även årets RPG plats. Well done Bioware!”

Årets MMORPG:

World Of Warcraft- Cataclysm

Årets Actionspel:

Call of Duty: Black Ops

Med en fruktansvärt bra singelplayer kampanj som inte bara är mycket välskriven utan även fullspäckad med action, mer Nazi zombies, galet skoj multiplay och ett hemligt minispel leverar Treyarch och suddar bort all tvivel om att dom inte kan”

Årets Musikspel:

Guitar hero- Warriors Of Rock

Årets Pusselspel:

Chime

”Bra musik, mysigt och finurligt pusselspel som ger en slant till välgörenhet för varje sålt ex. det gillar VI”

Årets Beta:

Bloodline Champions

”Svenska Stunlock Studios vann många hjärtan i Betan av deras kommande spel Bloodline Champions, spelet vi tror kommer bli nästa stora E-Sport spel”

Årets FPS Spel:

Battlefield Bad Company 2: Vietnam

”Dice gör det igen, med en hundra gånger förbättrad uppföljare som vi på CtrlAltElite spenderat oräkneliga timmar tillsammans, skrattandes, svärandes, gråtandes”

Årets Äventyr spel:

Red Dead Redemption

Årets Besvikelse:

Fable III

”Ännu en gång lovade Peter Douglas Molyneux allt för mycket och istället för att leverera kastar han våra hopp och drömmar i papperskorgen. Vi längtar inte efter ett Fable IV.”

Årets Sämsta Spel:

Army of Two: The 40th Day

”Ibland blir uppföljare skit….riktig skit. sånt man önskar man aldrig spelat eller spenderat pengar på. Uppföljaren till det helt halvdana spelet Army of Two är ett sådant spel”

Årets Sportspel:

Fifa 11

Årets Bästa Soundtrack:

Mass Effect 2

”Hur låter det i rymden? Hur låter en rymdorkester? Mass Effect 2 ger svaret och ger gåshud längst hela kroppen med sitt underbara Soundtrack”

Året Bästa Grafik:

Red Dead Redemption

Och med detta önskar vi Alla våra läsare Ett Gott nytt Spelår 2011!