Hej! Vi börjar dagen med den första Julklappen från Momentum.

Vi hade ju som ni vet flera tävlingar där man kunde vinna riktigt fina saker! Bl.a en signerad Collectors Edition av Starcraft II, ett Sonic Colors med medföljande figur. Men just detta paket går faktiskt till vinnaren av World of Warcraft Collectors Edition.

Det man skulle göra för att vinna var helt enkelt att rita, måla något som hade med World of Warcraft världen att göra. Vi fick in många bidrag och vi har listat dom tre bästa vi fått in. Nedan kan ni se dom tre bästa bidragen:

Stort Grattis till Joel Westman som vann ett ex av World of Warcraft Collectors Edition! /God jul till er alla och vi kommer tillbaka senare idag med vinnaren av Starcraft II Collectors Edition och Kee’s Borderlands tavla!

Joel Westman -Worgen

Niklas Jalvemo – Huntress Night/Bloodelf

Ebbe Waxin – Orc