Som tidigare nämnts så kom de ut ett map pack 7 med fyra nya banor till Battlefield Bad Company 2 den 1 december &  vi ( Jag & David) har kört igenom dom några gånger och här kommer lite av våra intryck om de olika banorna.

I överlag så tycker jag personligen att alla banorna verkligen ger ett lyft till Bad Company 2 och miljön i alla banor är fantastisk

Heavy metal: Rebecka: Är en väldigt stor bana med stora ytor nästan lite för stor kan jag tycka i vissa fall, säkerligen ett drömläge för alla som älskar sniper, Men jag kan tycka att de tar en evighet att ta sig från punkt 0 till punkt 1 vilket kan vara väldigt irriterande när alla fordon är upptagna och man får börja med att springa som en tok och efter ett x antal minuter när man kommit fram så sitter de någon med sniper och tar ett headshot. Så är det bara att börja om från början. Men sen är jag också den typen av spelare som gillar intensivt i ett fps spel.

Oasis :  Rebecka:Är även den en stor bana men inte alls lika ”jobbigt stor” som Heavy metal.
David: Känns som den gamla BF2 banan Jalalabad (underbart)

Harvest Day : Rebecka: Harvest Day är en väldigt öppen bana men jag tycket fortfarande att det är lätt att attackera

Cold war : Rebecka: för dom som gillar täta stads banor, en av mina favoriter  just nu, den är väldigt intensiv och riktigt actionpackad.
David: Fantastiskt trång och härlig kniv karta om jag älskar högt (Se bara till att ha med medics i squaden för du dör……mycket)

Båda jag och David kommer spela vidare tills 21 December då Bad Company 2 Vietnam kommer ut! Och glöm inte att vi behöver 69 miljoner teampoints från samma datum för att låsa upp en extra bana!