Så var det Fredag igen! Vilken vecka det varit! World of Warcraft Cataclysm release och glada minner överallt! Jag befinner mig just nu i Jönköping och för er som tittat så körde vi Momentum live från Jönköpings Kulturhus! en och annan Julkalenderlucka har ordnats och några från Redaktionen är sjuka. Vi har även ett nytt inslag på CtrlAltElite: Onsdags Serie! där kommer det varje onsdag kommer komma upp en ny serie från Ebbe  Waxin mannen bakom Games and boobs och givetvis en hel dröjs recensioner på gång !

Vintern är är verkligen en hata/älska tid för mig, det är kallt och man vill ogärna vara ute(om man inte gillar snön, blask, åka skridskor eller bräda, skidor) Jag tillhör inte den gruppen, allra helst föredrar jag att använda denna tid av mörker till att spela. Helst av allt med någon speciell och lite glögg med pepparkakor till, för trots allt är vintern mysig.

Men det finns även andra saker än bara spel att tipsa om.

Film är det även hög mysfaktor på. Vi har många bra filmer jag vill tipsa om att se på i kylan eller tillsammans med en vän eller partner:

Inception

Twilight saga: Eclipse

How to train your Dragon

Predators

Resident Evil: Afterlife

Toy Story 3

Disney pixars UP

Mys på er ute i vinter mörket och kylan/Studio23