Hej kära läsare det är nu fredag och julkalendern är i full gång! för övrigt tänkte jag att jag varje Fredag skulle skriva lite om va vi sysslar med på redaktionen och vad som ligger i planerna.

Just nu håller vi på att recensera ett flertal titlar. Bl.a Need for speed Hot Pursuit, Gran Turismo 5, The Sly Collection. Och några fler.
Vi gör vårt bästa för att dessa ska komma ut och ni ska bli nöjda och framförallt sugna på att köpa/er dessa till jul.
Och på tal om jul så närmar sig tomten med stadiga steg, det är redan den 3 December i skrivande stund och om 21 dagar kommer tomten antingen fastna i någons skorsten eller äta upp gröten du så snällt ställt ut.

Men julen är så mycket mer än bara presenter.

Vi har ju även fin fina tävlingar på gång! så säg till polaren, mamma och pappa, eller syskonen att bli medlemmar så får ni delta i dessa. Vad sägs t ex om ett signerat Starcraft II Collectors edition av inga andra än: Chris Sagity (Spelets Producent) & Day9 (Proffs kommentator) En Starcratf II musmatta från Steelseries, en Borderlands tavla målad av ingen mindre än Kee Ahnström. Ett Sonic Colors till Nintendo DS med en Sonic action figur. Kort sagt finns det något för alla och även om det är 21 dagar kvar till jul vill jag passa på att förvarna om dessa tävlingar då dom avslutas till nyår!

För mig är julen en påminnelse om hur långt CtrlAltElite kommit sen två jular sedan. Det är lite magiskt för mig och även om jag inte tror på tomten själv så tror jag på er, mina skribenter och alla mina vänner. Jag lämnar er med en till episk sak som ger mig gåshud.

Hörs nästa Fredag/Studio23