Som det flesta vet är Jönköping, Dreamhack sveriges e-sportparadis, och det är under dessa dagar alla som Sverige får glänsa över att de faktiskt kan. Det har varit ett fantastiskt Dreamhack denna vinter, och jag personligen tycker att det har varit ett av de bästa Dreamhack’n hittills.

Hur gick det då för Druidz? Jo, det har varit ett bra Dreamhack denna vinter, om vi tittar på Druidz statistik. De tog tog pallplats i alla sina spel som de åkte till Dreamhack med. Spelen är som följer nedan:

2:a i HoN,
3:a i SSFIV
3:a i FIFA

Återigen så visar sig Yagami och Skatan (3a och 6a i Super Street Fighter IV), starka mot det internationella motståndet, och åter igen visar vi att vi är på top inom HoN, med vårat nya lag som tar en andra plats mot fnatic. Det är svårt att slå ett lag som fnatic i final då dom är såpass sammansvetsade, men vi ger oss inte och tar nya tag igen under Dreamhack Summer 2011. Vi vill även tacka Dreamhack för ett bra Dreamhack Winter 2010

/Andreas Westman Druidz E-Sport Manager