Igår var det SSFIV Final i Dreamarena Extreme, det hade samlas ett par hundra personer i salen och stämning var god. Det första vi fick se var LoserBracketfinalen mellan Yagami och Kenpachi. Efter riktigt bra spel av Yagami så tog han ett steg närmare förstaplatsen. Den andra matchen vi fick se va Ryan Hart mot oerfarne Chocolo, som var på sin första stora turnering och han imponerade verkligen, med skickligt spel med karaktären ”Akuma”. Chocolo vann över Ryan Hart utan några som helst problem kändes det som och gick direkt till final.

Nu var det dags för Yagami att få lira igen, och han skulle få möta Ryan Hart och göra upp om den sista platsen i finalen. Tyvär så räckte inte Dhalsims långa armar och ben till, och Yagami åkte ut ur turneringen som trea. Nu var det dags för final och det stod mellan Chocolo och Ryan Hart. Efter ett par riktigt spännande minuter så var det över, Ryan Hart var Dreamhacks nya mästare, och 30.000 SEK rikare.

Slutplaceringar och prispengar
1. Ryan Hart 30.000
2. Chocolo 15.000
3.Yagami 5.000

(inlägget kommer att uppdateras med bilder)