Dreamhack har pågått i några timmar och det första som slår en är Dreamhacks enorma storlek. Salarna är som stora hangarer fyllda med spelande Gamers. Luften är lite tung men det finns gott om utrymme att röra sig på, så man känner sig inte klaustrofobisk trots den stora mängden folk som.

Stämningen påminner lite om en kaotisk myrstack, folk rör sig överallt och tittar på alla olika montrar, man ser dock ingen större stress hos besökarna som lugnt tar sig framåt istället för att kämpa sig fram för kung och fosterland vilket annars är vanligt på större evenemang.

Vi har även sett att Kee som vi tidigare såg på GameX även är här och ställer ut sina imponerande tavlor. I de stora spelsalarna är det få som inte sitter fastklistrade vid sina skärmar och trots den tunga luften och den stigande värmen är koncentrationen på topp hos dessa gamers.

Dreamhack är verkligen en riktig mittpunkt för dedikerade Gamers och det kommer hända en massa intressanta events och mera. Stay tuned för mer härligheter!