Vi har precis kommit tillbaka från en genomgående demonstration av spelet Dance Central som presenterades utav Måns Zelmerlöf känd från Idol. Han började med att presentera spelet och starta upp en låt men till publikens missnöje valde han svårighetsgraden easy. När låten var aslutad visade han upp sina poäng och berättade för alla i publiken att den som går till 360 montern och klår hans poäng vinner en xbox 360 vilket jag själv tycker är en ganska rolig tävling, men det är synd att utmaningen är på easy då poängskillnaden kommer att bli minimal mellan spelarna.

Uppvisningen fortsatte sedan med två tremannalag som utmanade varandra i tre matcher som blev väldigt jämna förutom den sista matchen då ena laget vågade spela på svårighetsgraden hard vilket hjälpte poängen att ticka iväg ordentligt. Spelet släpps nu i veckan och frågan är om vi kommer få se Singstar effekten eller om det kommer bli ett dansspel i mängden. Men efter vad jag har sett är Dance Central den starkaste titeln bland de nya dansspelen.