När vi klev in i GameX mässhall slogs jag utav det storhet som alla montrarna och den stora mångfald utav spel och konsoler att testa, produkter att se gav. GameX slår mig verkligen som en storslagen mässa. Detta är min första spelmässa och den första spelmässan i Sverige. Jag tror verkligen att alla som älskar spel måste komma hit och spela de nya spelen.

Vissa av spelen som finns att spela finns inte att köpa än, bland annat Dragon Age 2 och det nya Donkey Kong Country Returns, Guitar Hero Warriors of Rock, Call of Duty Black Ops bara för att nämna några.

CtrlAltElite har intervjuat produktansvarig för RockBand3 och fått reda på om vad som är nytt och om de nya grymma gitarrkontrollerna. Samt något riktigt häftigt som kommer vid 2011 från Fender!  Ni kan även se intervjun med PR ansvarig från Activision. Det händer mycket på GameX idag, den beryktade Tekken statyn med Jin och Kazuya auktioneras ut och det har bjudits ca 12 500kr än så länge.

Stämningen bland besökarna är munter och positiv, det är härligt att se så många människor som färdats till GameX driven av sin passion för spel.

Så mitt första intryck av GameX är att det är storslaget och fullt utav häftiga spel mm som man bara måste prova på och det finns ännu fler glada Gamers att spela med eller emot i till exempel Rockband eller Halo Reach.

Vi sitter just nu i det pressrummet och skall nu på lunch och återkommer strax med mera info!