Druidz Guard vann över Razer.Cooller och gick därmed vidare till fjärde rundan där han tyvärr förlorade mot DemOm
Men Guard kommer tillbaka för att delta i fnatic beat it turneringen som går av stapeln under Dreamhack Winter (25-28 November) där första plats är värd 6000 dollarBåde Skatan_Milla (Vänster bild) och Yagami (Höger Bild) kommer delta i Beat e’m up STHLM II som går av stapeln under GameX där priser för 15 tusen kronor står på spel och finalen äger den även rum under Dreamhack Winter

Ett helt nytt Halo Reach lag har tagits fram under ledningen av ifocus om turnering i Halo Reach kommer finnas på Dreamhack är idag dock oklart.

Det ryktas även ett nytt Hon (Heroes of Newerth) lag kommer finnas på plats under Dreamhack Winter för att delta i turneringarna som skall hållas men detta är inget som Druidz kommenterar ännu.

Det är fantastiskt kul att Guard tog sig så långt och även kommer delta i Beat it turneringen under Dreamhack där vi givetvis håller tummarna för en vinst. Som vanligt har det vart mycket spelande från både Skatan_Milla och Yagami och denna gång hoppas vi på bättre resultat från våra fighters och förhoppningsvis har skatan växt in mer i sin karaktär, jätte kul att vi har ett konsol lag nu i Halo Reach tråkigt nog finns det ingen planerad turnering som vi känner till i dagsläget, men det känns väldigt bra att dom hårdtränar och att dom svetsas samman med under ifocus. Sist men inte minst håll utkik efter Druidz & CtrlAltElite under Dreamhack
”Andreas Westman General Manager Druidz E-Sport organisation.”