Det har varit ett hektiskt spelår med många stora och underbara spel titlar.
Men snart är det jul och därefter nyår med 2011. Men vi har även massvis av titlar att se fram emot och vi kommer senare i December göra en julklappstips lista med inte bara spel utan även prylar som kan vara av intresse att ha under granen.

Nu tänkte vi att vi skulle slå ihop en liten lista på några skönheter som ni kanske har missat i all förvirring och som är prisvärda att skaffa såhär mot årets slut!

Så häng med när vi listar några av 2010’s Pärlor!

Alan Wake

Detta ett spel för den som vill känna som att man ramlat in i en thriller bok och adrenalinpumpande spänning när författaren Alan Wake staplar in i en mörk och hotfull värld som passar perfekt till den mörka hösten.

Rek pris: 265:-

Battlefield Bad Company 2

Är modern strid och multiplay mer din stil så ska du definitivt skaffa Bad Company 2 om du inte redan har gjort det. Att istället för att oroa dig hur du ska nå prickskytten i huset så kan du ju bara spränga hela väggen där han gömmer sig.

Rek pris: 364:-

Bayonetta


Bayonetta är det kvinnliga svaret på Dante från Devil May Cry. Bayonetta är hård, vig och även ett riktigt bra spel med sjyst story och hutlösa effekter.

Rek pris: 199:-

Bioshock 2


Återvänd till Rapture ännu en gång i fortsättningen på ett av dom coolaste fps äventyren som gjorts på länge

Rek pris: 149:-

Final Fantasy XIII

Ett efterlängtat Rollspel som tar sin tid att spela igenom. Det första Final Fantasy som släpps även till Xbox, ett äventyr som ger mycket för dig som har tid att spendera framför det Kupo!

Rek pris: 195:-

God of War III

Ilska, hämnd och helvetet. Kratos tredje del går i den ultimata hämndens tecken, förutom att tillhöra det snyggaste spelet på länge är även God of War III ett actionpackat äventyr spel som verkligen lämnar spelaren längtande efter mer.

Rek pris: 349:-

Heavy Rain

Heavy Rain ger dig känslan av att ha blivit insugen i en deckarrulle där dina handlingar och beslut påverkar utkomsten av utredningen. Att vara Origami mördaren hack i häl i ett fall som bara tycks väcka fler frågor än svar. Det är upp till dig att stoppa denna hänsynslösa mördare.

Rek pris: 339:-

Mass Effect 2

Vill du ge ut dig i rymden med din egen besättning och kämpa för mänskligheten i intensiva plasmastrider då är Mass Effect 2 för dig. Bra handling och skön gameplay ger detta spel en stor plats i våra hjärtan.

Rek pris: 199:-

Red Dead Redemption

Rid ut i öknen med revolvern i bältet och solen i ryggen för att sedan jaga fatt på några ”Rustlers” i sann Clint Eastwood andra, fuska på poker eller jobba som prisjägare.

Rek pris: 349:-

Super Street Fighter IV

Super Street Fighter IV är ett förfinat, slipat och förbättrat Street Fighter. Vare sig du siktar på att bli proffs eller bara spela några rundor mot polaren så går detta utmärkt. Antingen mot honom/henne i soffan eller nån av miljoner som spelar online.

Rek pris: 249:-

Yakuza 3


Yakuza är det Japanska svaret på maffian. Triad gäng och annat otrevligt folk ska sättas på plats. Inte riktigt lika stor sandboxs upplevelse som Grand Theft Auto IV, men fortfarande ett fruktansvärt bra spel med fantastiska karaktärer och en levande spelvärld.

Rek pris: 249:-

3D Dot Game Heroes


3D Dot Game Heroes tar tidsmaskinen och beger sig till 16- bits eran. 3D grafik men ändå inte? ett mystiskt, mysigt, ”värmer hjärtat spel” som inte går förbisedd. även detta rekommenderas start!

Rek pris: 289:-

Just Cause 2


I Just Cause 2 kan du kapa flygplan, helikoptrar, mopeder och annat skoj. Men det är också ett av dom största och mest roligaste fria spelen som gjorts i år. Vill du ha 100% av spelet avklarat kan du räkna med mååååååååånga speltimmar!

Rek pris: 195:-

Priserna är tagna från Prisjakt.se