Gonsalez och hans rekryter tar sikte mot Gnomeregan

Då var man, med skräckblandad förtjusning, tillbaka uppe i Skövde och till sista året på högskolan. Min sommar har varit fantastisk, dock fylld till bredden med jobb. Ett jobb som nattreceptionist. Schysst, tänkte jag, då kanske man kan ta med sin Mac och lira lite när det finns tid. Fel av mig. Det fanns saker att göra konstant. Och när jag inte jobbade så sov jag, eller masade mig upp och njöt av sommarsolen. Summa summarum, det blev väldigt mycket mindre spelat än jag från början trott.

Men nu är jag som sagt tillbaka i studentlyan. Med ny dator och Cataclysm-Beta!

Jag har dock inte riktigt hunnit med att komma in i beta-spelandet riktigt än. Jag har min level 10 Worgen rogue som väntar på att drillas ute i den stora världen. Och det kommer han få göra snart! Jag har ”Beta-Gonsalez” min level 80 rogue som också väntar på att få utforska mer av en värld som för honom, helt plötsligt, är helt okänd.

Riktiga Gonsalez, som ovetande lever lyckligt i sin värld utan jordbävningar har idag fått gå tillbaka till sina rötter. i Operation Gnomeregan har gnomes äntligen bestämt sig för att försöka ta tillbaka sin gamla huvudstad. Den en gång så blomstrande och uppfinningsrika staden har länge varit infekterad av fula Troggs. Men nu är det dags att visa vart skåpet ska stå!

Hela äventyret börjar i Ironforge, närmare bestämt i Tinker Town. Kungen av gnomer ber dig samla ihop lite invånare och rida ner till Steelgrill’s Depot och skriva på för värvning. Efter en del testande av stridsmaskiner och katapultstolar sätter äventyret av mot Gnomeregan. Hela grejen snarlik det äventyret man får göra borta i Undercity. Battle for Undercity tror jag det heter. Nåväl. Vi får tillsammans med High Tinker Mekkatorque slå oss fram till Gnomeregan och avancera offensiven. Hela slaget ackompanjeras dessutom av ett fantastiskt och pampigt gnome-soundtrack! Men jag vill inte avslöja för mycket om det är någon där ute som inte fått uppleva det än. Till er har jag nog bara en sak att säga. Do it!

Nästa gång blir det lite historier ifrån beta-världen. Tills dess, ha det kanon!