I tisdags besökte jag, David och Marcus Dragons Lair i Stockholm.

DL är Sveriges största spelcenter. Sedan 2004 har Dragon’s Lair gett spelintresserade från hela Sverige en plats att mötas på i centrala Stockholm. Spelbutiken har allt från det senaste till gamla klassiker, medan föreningen har spelutrymmen för fritt spelande och arrangerar tävlingar.

Dragon’s Lair har vunnit utmärkelsen Stockholms Bästa fritidsställe två år (Allt om Stockholm 2005, 2006) och har även varit topp 50 bland Stockholms hjältar (DN På Stan 2009) och en av tre nominerade till Stockholms bästa butik (City 2009)

Vi passade på att intervjua Skatan_milla och Yagami från Druidz när vi var där. Det är alltså på Dragons Lair som Yagami och Skatan träffas för att träna på Street Fighter, mestadels tisdagar och fredagar. För er som kommer att kolla på intervjun kommer ni få reda på vilka spel de har spelat (Förutom ssfiv) samt vad vi kan förvänta oss av de i höst/vinter. Plus mycket mer! Enjoy!