Ett stenkast från lokalerna där EA och Microsoft höll sina presskonferenser bjöd även Sony in mediafolk. Efter en bra stunds köande utanför den ombyggda lagerlokalen kom man in och bjöds på än mer köer, den här gången till 3d-glasögon. En stor lokal med hip inredning erbjöd spel med både 3d-effekter och Move. Innan spelandet började höll en representant från Sony ett tal med glorifierade siffror om deras fantastiska framgångar. Klipp från redan utannonserade spel visades upp, en av medlemmarna från Linkin Park (Joe Hahn) dök upp och spelade en ny bana i nya Medal of Honor, och alla tog på sig 3d-glasögonen för att kolla på trailers för Motorstorm Apocalypse, Fight och Killzone 3.

Filmtjänsten Mubi presenterades men inget nytt nämndes. PlayTV, en tjänst som inte finns i Sverige fick också uppmärksamhet. Dom enda egentligen relevanta nyheterna var en 160GB PS3 som ska ersätta den nuvarande 120GB, ett PS3-paket med konsoll, Move-kontroller och en eyeCam, samt två nya spel från Insomniac. Ratchet & Clank: All For One är ett nytt spel i serien designat med co-op i åtanke för upp till fyra spelare. Demonstrationen gav ett typiskt intryck för Ratchet & Clank, men med ett något segare tempo på grund av dom fyra spelarna på skärmen som behövde samarbeta och vänta in varandra. En live-action trailer för Resistance 3 visades även upp, med inte en soldat i sikte. Istället visades civila som mot desperata odds kämpade mot Chimera. Huruvida det här är en hint om en ny inriktning för spelserien återstår att se.

Håll ögonen här på CtrlAltElite för gameplayintryck av många av dom här spelen under de kommande dagarna.