I Techlands bås-i-form-av-en-bro kunde man provspela Nail’d, ett spel dom tydligen verkar tro hårt på då dom hade tio stationer med spelet.

Nail’d låter dig köra en fyrhjuling över terräng med storslagna hopp och mycket adrenalin, allt i en standard arkadtappning. Styrningen känns lös och typisk för den här sortens spel, med stora sladdar genom kurvorna. Spelet är inte förlåtande med med olyckor och det kändes som om man bara behövde snudda en vägg för att spelaren helt skulle kastas av fyrhjulingen och slungas tvärs över banan. Extra frustrerande blev det när man lämnade ett hopp bara några grader åt fel håll och flög in i första bästa vägg. Intrycket kanske är fel, men i den här sortens spel brukar det kännas mer givande om spelet är lite förlåtande mot spelaren.

Hur man än försökte gick det inte att skaka av sig känslan av att det här är en medioker kopia på Pure men med ännu mindre personlighet. Oinspirerade trick kunde utföras i luften och turbo användes hela tiden, men känslan av att man faktiskt hade roligt när man spelade låg alltid precis utanför räckhåll. Splitscreen multiplayer borde lyfta spelet än del, men tills vidare rekommenderar vi att ni går och ger Pure en andra chans.